Peloton fiets simulator huren

Wij zijn te bereiken via: Telefoon: +31(0)108421349 en Email: info@virtualactive.nl of het contactformulier.

Peloton fiets simulatoren huren


De dynamische nieuwe fiets uitdaging voor uw groeps training Net-Racing-Peloton plaatst de deelnemers in een interactieve virtuele wereld, in een virtueel peloton. Het Peloton rijdt als een groep over virtuele parcours en combineert het gaming element van real time interactie met de andere deelnemers in de groep, het peloton. De interactieve virtual reality parcours biedt de deelnemers een uitdagende virtuele omgeving en motiveert extra tot intensievere deelname en gezonde competitie.


De real-time fiets simulaties verhogen de work-out resultaten omdat de deelnemers hun fysieke inspanning direct terugzien door de virtuele prestaties van hun eigen Avatar in het Peloton. Dit geeft een extra adrenaline ‘boost’ en vrij komen van endorfine, verhoogt het uithoudingsvermogen en verbetert de conditie. Deelnemende leden genieten extra van deze work-outs, hebben een goed gevoel en dit leidt tot tevreden leden en een verhoogde participatie en toename van de leden loyaliteit. Net-Racing-Peloton past eenvoudig in een compleet en gevarieerd work-out aanbod en biedt perfecte aansluiting voor warming-up, cooling-down en sprint sessies.

Tot 32 renners kunnen racen als een peloton, hetzij als individu of als team. Elke rijder wordt op het scherm weergegeven door een opvallende avatar. Het inspanningsniveau van de rijder wordt weerspiegeld in de prestaties op het scherm. Realtime statistieken tonen zowel team als individuele prestaties. Niemand blijft achter! Het uitgangspunt van de Peloton game is dat het een motiverend spel is en dat er binnen het Peloton geen enkele renner uit beeld valt.

Zijpe 14

3086 HZ

Rotterdam

Netherlands

Telefoon: +31(0)108421349

Email: info@wiltraco.com

KvK: 24239294

BTW: NL001305348B96